Header administratieve dienstverlening


ONLINE BOEKHOUDEN ZONDER ZELF TE HOEVEN BOEKEN

Steeds meer ondernemers kiezen voor het gemak van online boekhouden. "Ik was er een beetje huiverig voor om alles digitaal te doen, maar nu ik over gestapt ben, is het een verademing!” volgens een client van Direct-inzicht.nl.

Ontdek net als hem het gemak van online boekouden. Het enige dat je nodig hebt, is een computer, een smartphone, scanner en e-mail of Dropbox. Hiermee lever je dagelijks de administratie aan en direct-inzicht.nl doet de rest!

Calculator

HOE WERKT DIRECT-INZICHT.NL

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de cijfers van je onderneming. Wij werken met een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. De software herkent en verwerkt de hele administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties en alle andere documenten) automatisch. Als automatische herkenning niet lukt, wordt het document naar de backoffice van Direct-inzcht.nl doorgestuurd en geboekt. En dat alles binnen 24 uur zodat je boekhouding altijd up-to-date is!

Benieuwd of het iets voor jou is? Bekijk de onderstaande voordelen en ontdek hoe Direct-inzicht.nl werkt.

DE VOORDELEN

Waarom andere ondernemers jou voor gingen...

Direct-inzicht.nl zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kan zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Als je kiest voor het boekhoudplatform, kies je er automatisch voor om je online boekhouding uit te besteden. Bekijk de voordelen voor ondernemers en ontdek het gemak van Direct-inzicht.nl.

NOOIT MEER ZELF BOEKHOUDEN

Je hoeft alleen je financiële stukken aan te leveren. Je kunt je administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via GoogleDrive, Dropbox of de smartphone app. De rest van de tijd kun je je volledig richten op ondernemen.

NOOIT MEER PAPIERWERK

Een papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. Je hebt geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor. Daarnaast is je gehele archief in te zien via je smartphone dankzij de Android & iPhone app.

ALLES BINNEN 24 UUR GEBOEKT

Alle aangeleverde financiële stukken worden binnen 24 uur in je online boekhouding verwerkt, en vaak nog eerder. Door slimme software en Direct-Inzicht. Niet meer wachten maar real time en online informatie, waar u maar wilt. Daar kun je op sturen en op bouwen.


ALTIJD DIRECT INZICHT

Dankzij het regelmatig scannen van facturen en bonnen en de automatische bankkoppelingen ben je altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Het persoonlijke dashboard biedt betrouwbare en bruikbare stuurinformatie die je direct kan gebruiken. Vanuit het dashboard is er de mogelijkheid door te klikken tot op factuurniveau. Je ziet via het financiële dashboard direct waar eventuele problemen en verbeterpunten ontstaan.

ALLES IN ÉÉN ONLINE PLATFORM

Als je start met Direct-inzicht.nl beschik je automatisch over een compleet boekhoudplatform, inclusief digitaal archief en mogelijkheid tot online facturatie, projectadministratie en urenregistratie.

Automatisch herinneringen versturen? Een factuur opzoeken? Een vraag stellen aan je boekhouer? Geen probleem! Alles verloopt via één online boekhoudplatform.

DIRECT-INZICHT.NL NEEMT GEEN VAKANTIE

Simpele administratieve handelingen hoeven niet meer uitgevoerd te worden door administratieve medewerkers of de boekhouder. De innovatieve software werkt immers 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Geinspireerd en daardoor geinteresseerd...

Neem contact met ons op door op de contact button te klikken, het contactformulier in te vullen en te versturen of door ons te mailen op info@direct-inzicht.nl. We komen graag een keer vrijblijvend bij u langs wanneer u dat wenst.